Krenite na put prema velikim dobicima!

Dobici nikada nisu bili lakši! Za svaku Vašu uplatu čeka Vas 20 besplatnih tokena za razne turnire - 5 puta dnevno možete osvojiti i ulaznicu za Big Sunday vrijednu 75 EUR! Tamo možete osvojiti do 100.000 EUR svakog tjedna!


Dnevni freeroll turniri!

Sudjelujte u Bet-at-Home freeroll turnirima sa svojih 20 tokena. Ukupno pet puta u toku dana imate priliku da osigurati mjesto na Big Sunday turniru u vrijednosti od po 75 EUR. Tamo Vas čeka nevjerojatnih 100.000 EUR u potu! No, to još nije sve: dodatno možete osvojiti po 25 dodatnih tokena u vrijednosti od po 1 EUR. Na taj način se možete ponovo boriti za mjesto za jednim od popularnih stolova za igranje pokera!
Nedjelja, 17:00 sati: “last minute” kvalifikacija

Jedan sat prije početka velikog nedjeljnog finala svima se pruža posljednja šansa da osiguraju sudjelovanje na ovom turniru! Bet-at-Home dodjeljuje najmanje 10 ulaznica za “Big Sunday” turnir. Pomoću tokena osvojenih na freeroll turnirima buy-in je jeftiniji!Pravila i uslovi sudjelovanja:

Organizator ove promotivne akcije je bet-at-home.com.
Tokeni dobijeni nakon dopune računa bit će automatski nadodani na račun za igranje pokera. Oni su namijenjeni za igranje na dnevnim satelitima i automatski prestaju važiti sedam dana od dobijanja.
Freeroll tokeni ne mogu se vratiti nazad, prenijeti na druge ili isplatiti u gotovom novcu.
Na svakom freeroll turniru ove vrste može sudjelovati maksimalno po 5.000 igrača.
U slučaju smetnji ili prekida igranja, situacija će biti regulirana u skladu sa standardnim pravilima koja važe u takvim slučajevima.
Konačne su sve odluke bet-at-home.com menadžmenta za poker.
bet-at-home.com zadržava pravo da isključi iz sudjelovanja u ovoj promotivnoj akciji igrače s više računa za igranje.
bet-at-home.com zadržava pravo da ovu promotivnu akciju ili ova pravila, promijeni u svakom trenutku.

Comments

Ostavite vas komentar ovde

Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.