bet-at-home.com

Strategija za uspjeh u sportskom klađenju

Želiš dobivati kao profesionalac u sportskom klađenju? Najveća razlika između profesionalnih kladilaca i nas ostalih je da oni provode specifične strategije konstantno i dosljedno. Dok se jedni klade iz zabave profesionalci ne dozvoljavaju emocijama da zavladaju njima.

1. Budi strpljiv

Tu nema okolišanja: uspješno klađenje traži strpljenje. To znači da si uzmeš vremena i budeš spreman čekati skoro perfektne prilike. A njih ima barem svaki drugi tjedan, odprilike.

To ne želi reći da bi trebao ingorirati last minute prilike. Ponekad je važno reagirati brzo. Samo uvijek razmisli ako nešto izgleda pre dobro da bi bilo istinito – to onda u većini slučajeva i je tako.

2. Istražuj, istražuj, istražuj

To je ono što bi učitelj u četvrtom razredu rekao “napravi domaću zadaću”. Shvati kako možeš izgubiti i dobiti. Skupi što više informacija. Ono na što bi se trebalo obratiti pažnju je: teren, vrijeme, igrači, ozljede, statistike, rasporede. Na internetu stvarno možete pronaći mnoštvo informacija. To je sve bitno jer nekakva pogađanja nikad ne rezultiraju dobro na duge staze.

3. Igraj ono što najbolje poznaješ

Sportsko klađenje online ti pruža stvarno mnogo izbora da češ uvjek moći igrati ono što njbolje znaš i brzo naučiti načine klađenja koji su ti nepoznati a s njima možda možeš više profitirati. Za početak počneš s timovima i sportovima koji su ti poznati dok ne uhvatiš grip.

4. Potraži savijete od najboljih

Jer nekad si možeš uštediti puno vremena u istraživanju i naučiti puno više ako pitaš eksperta za savijet u određenom području klađenja.

5. Ne budi pušioničar

Pušioničari se većinom klade na “sigure” oni nemogu proći. Zapamti, ako nešto izgleda kao pušiona to onda i jest. Drž se podalje od “pre dobro da bi bilo istonito oklada” jer kladionice tako namjerno napuhavaju kako bi priodobili što više kladilaca na vjerovatni gubitak.

6. Rasporedi svoj novac kako treba

Generalno rečeno najbolje bi bilo rasporediti svoj buđet recimo na 25€ puta deset oklada nego se kladiti s 250€ odjednom. Jer ne postoji “sigura” na svakoj igri se mođe dobiti i izgubiti dakle najbinije je ne biti pohlepan jer tako možeš izgubiti najviše.

Put ka uspjehu u sportskom klađenju je dug, spor i trnovit.

7. Piši dnevnik

Koliko si dobio? Koliko si izgubio? Ako nemožeš odgovoriti na ova pitanja točno onda riskiraš katastrofu u svom sportskom kockanju. Mnogo početnika uopće nema poima koliko novca troši na klađenje. Na kraju krajeva ako neznaš koliko trošiš ili dobivaš kako onda znaš da je to dobra zabava za tebe?

8. Zadrži perspektivu

Gotovo je nemoguće biti bez emocija u sportskom klađenju zato kladionice tako dobro profitiraju. Ali ako želiš doživjeti stvarno dobre rezultate budi oprezan s emocijama i kako mogu utjecati na tebe i tvoje odluke. Što si staloženiji i hladniji to češ više postizati bolje rezultate u koima češ uživati. Zašto je to važno: zato jer kad te ponesu emocije donosiš loše odluke a jedna od njih je da uduplavaš iznose kako bih pokrio prethodne gubitke i tako se sve sruši kao kula od karata.

Comments


bet-at-home.com


Ostavite vas komentar ovde


Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.