bet-at-home.com

Prednosti klađenja na internetu

Iz ličnog iskustva znamo da je sam odlazak u kladionicu isuviše naporan, tako da kao prvu prednost ovde navodimo Mogućnost klađenja iz svog doma, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmično, 365 dana godišnje, kako preko računara tako I preko svojih mobilnih telefona koji podržavaju WAP.

Više kvote. Zbog nižih troškova internet poslovanja i velike konkurencije online kladionice su u mogućnosti ponuditi više kvote od klasičnih kladionica.

Online kladionice ne traže od vas da vežete određeni broj parova za klađenje. Moguće je gotovo svako kombinovanje koje još uvek ne možete napraviti u određenim domaćim kladionicama, pa vaša namjera oko uplate propada ili neretko na silu dodajete neku utakmicu na tiket koju niste hteli, i koja biva kobna za vaš tiket. Kod online kladionica to nije slučaj.

Bolja ponuda. Kod on-line kladionica ponuda je ogromna. Obuhvaćeni su svi mogući sportovi, a neke nude klađenje na financije, politiku, razne izbore (Miss, Eurosong, itd.)

Kod gotovo svih kladionica se može kladiti uživo, na događaj koji traje i na kvotu koji se mijenja iz minute u minutu i to na razne tipove oklada (broj prekršaja, tačan rezultat, strijelce, broj udaraca iz kuta, broj kartona, itd.)

Kompletan pregled svih vaših opklada koji možete da proverite u arhivi na vašem online nalogu online kladionice. Možete da proverite na koje ste se sportove uspešno kladili, i gde griješite.

Kod nekih kladionica, možete recimo prodati listić nazad kladionici, razmjenjivati oklade sa drugim korisnicima, vrlo lako od izabranih oklada sastaviti razne sisteme. Često pored samog događaja možete pronaći i opširnu statistiku sportskog kluba na koji se kladite, npr. tabele, prijašnje susrete i međusobne susrete, kao i najnovije vijesti.

Comments


bet-at-home.com


Ostavite vas komentar ovde


Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.