bet-at-home.com

Moneybookers i online kladionice

MoneyBookers – Skrill je servis za transfer novca na internetu, a još se nazivaju i internet novčanik (eng. e-wallet). Registracija je potpuno besplatna. Izuzetno je popularan a jedna od njegovih velikih prednosti je to što Vam omogućava da plaćanjem preko ovog servisa ne morate svugdje ostavljati brojeve Vaših kreditnih kartica. Tvrtka je registrirana u Engleskoj i Walesu.

Budući da jedan postotak ljudi pomalo neopravdano ima strah od unošenja brojeva svoje kreditne kartice na nekoj od online kladionica koristeći moneybookers do tog procesa ne dolazi. Dovoljno je da otvorite račun na sigurnom i provjerenom Moneybookers stranici i sa jednim računom registrirate se u kladionice, kupujte na raznim web stranicama, plaćajte online, bez opasnosti da bi netko mogao zloporabiti broj vaše kreditne kartice.

Velika većina kladionica podržava ovakav način uplate i isplate koji je izuzetno jednostavan. Sve transakcije su instant, nema čekanja na odobravanja, već kladionica odmah registrira uplatu. Npr. uplata novca na račune kod kladionica i isplata sa računa kladionice na Moneybookers račun je proces koji traje svega nekoliko minuta.

Moneybookers Skrill mogućnosti:
uplaćivanje novca na vaš Moneybookers račun
isplaćivanje novca sa vašeg Moneybookers računa
primanje novca na vaš Moneybookers račun
slanje novca sa Moneybookers računa na drugi Moneybookers račun
plaćanje raznih roba i usluga sa svoga Moneybookers računa (uplate i isplate sa računa kod kladionice, ili npr. plaćanje proizvoda na nekoj web stranici)
Isplate i uplate na račune kod kladionica
Isplate i uplate na račune kladionica sa Moneybookersom su instant, sigurne i besplatne. Moneybookers ne naplaćuje transfere na račune kod internet kladionica. Čim uplatite novac Moneybookersom na račun kod kladionice on je odmah vidljiv na vašem kladioničarskom računu i možete se odmah kladiti. Isto tako čim zatražite isplatu sa računa kladionice na vaš Moneybookers račun, novac će odmah biti na vašem računu, a onda novac možete po volji uplatiti kod druge kladionice naprimjer, ili zatražiti isplatu na vaš bankovni devizni račun.

Uplatu na moneybookers račun možete izvršiti u svakoj banci (ili putem Internet bankarstva) a provizija koju ćete platiti za tu transakciju ne prelazi 5kn. Podržane kartice su Visa i Mastercard. Troškovi uplata bankovnim transferom su besplatne, a kreditnom karticom iznose 1,90%.

Isplate su moguće bankovnim transferom na vaš bankovni račun i na kreditnu karticu Visu. Troškovi isplata su fiksni (1,80 Eura) i ne zavise od iznosa isplate. Isplata novca sa Moneybookers računa je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni račun, novac je na računu kod vaše banke za par radnih dana.

Registracija
Registracija je jednostavna i vrlo brza. Najvažnije je da imate ispravan e-mail, jer će te prilikom traženja isplate na Moneybookers račun uvijek davati svoju email adresu. Email adresa je kod MoneyBookers kao broj računa u banci i nju ćete davati kada poželite slati novac nekome ili vršiti plaćanja putem Moneybookersa.

Nakon što se registrirate, možete uplatiti novac na Vaš Moneybookers račun. Ukoliko se odlučite na uplatu novca kreditnom karticom, morate prvo dodati kreditnu karticu u svoju listu kartica. Nakon što dodate karticu potrebno je karticu potvrditi tj verificirati. Moneybookers će oduzeti slučajnu svotu do 1,00 Euro sa vašeg računa (npr. 0,23 centi) i kada dobijete vaš mjesečni izvještaj kartice tu svotu ćete upisati u polje na Moneybookers sajtu prilikom potvrđivanja svoje karticu. Ova procedura se radi samo jednom (prvi put) i služi spriječavaju razne ilegalne radnje kreditnim karticama, kao npr. spriječavanje da netko ukradenom karticom ili ukradenim brojem kartice troši vaš novac. Registriraj se sada


Ovaj tekst napisan je davne 2007 god MoneyBookers je 2013 god promjenio ime u Skrill ali sve je u principu ostalo isto

Comments


bet-at-home.com


Ostavite vas komentar ovde


Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.