bet-at-home.com

Kako uplatiti novac na internet kladionicu?

Svaka kladionica nudi više načina za uplatu novca.Uobičajeni načini uplate novca na račun kod internet kladionica su detaljnijo opisani

Kreditne kartice
Najednostavniji i najjbrži način za uplatu novca je uplata kreditnim karticama. Kreditne kartice koje gotovo sve internet kladionice primaju su Visa i Mastercard kartice. Diners i American Express većina online kladionica ne prima. Provjerite kod svoje banke da li je omogučena upotreba kartice na internetu. Internet kladionice ne primaju debitne kartice kao Maestro, Visa Electron. Prilikom prebacivanja novca sa kreditne kartice internet kladionice će zahtjevati da upišete CVC broj. Card Verification Code su posljednje tri znamenke niza brojeve koje ćete pronaći na stražnjoj strani kreditne kartice: Sve bolje online kladionice imaju zaštitnu proceduru kako bi se spriječile kriminalne radnje,krađe, pranje novca… To su mjere koje služe i za vašu zaštitu. Kod ljudi opravdano postoji strah od upotrebe kreditnih kartica na internetu i na internet stranicama, međutim on je u slućaju rada sa provjerenim i poznatim kladionicama ne opravdan. Poznate kladionice upotrebljavaju stroge sigurnosne sisteme kako bi u najvećoj mjeri mogli svojim korisnicima garantirati sigurno klađenje.

Neteller
Neteller je naša preporuka za rad sa internet kladionicama jer je najbolji i najjeftiniji način za transfer novca preko interneta. S njim možete slati i primati novac, prebacivati na razne račune, kupovati i plačati na internetu. Vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu. Neteller je sistem online naplate poput paypal-a. Dakle, otvaranjem računa na Netelleru dobivate mogućnost primanja novca od kupaca širom svijeta. Sistem naplate je isti kao kod paypala-a, tj. da biste poslali nekom novac potrebno je da uneste samo njegovu email adresu i iznos koji želite da pošaljete. Isto tako kupac može vama da plaća za razne usluge. Uglavnom sve poznate kladionice ga podržavaju. Isplate i uplate su brze i u roku par radnih dana, a kladionice uglavnom ne uzimaju proviziju na transfere pomoću Neteller servisa. Osim Neteller za uplate kod internet kladionica možete koristiti i druge servise za internet placanje poput Skrilla, WebMoney…

Napomena kod moneybookersa je da bi trebali imati isti mail za moneybookers i kontakt mail koji ste dali pri otvaranju računa kod kladionice. Dodatni moneybookers opis je na dnu stranice.

Bankovni transfer
Bankovni transfer odnosno Bank (wire) transfer je jedna od metoda uplate. Da bi mogli napraviti bankovni transfer trebate imati otvoren devizni račun. Prije uplate na stranici online kladionice zapišite njihove podatke, adresu, ime kompanije, banke, broj računa, SWIFT kod ili IBAN kod. Ove informacije će te dobiti kod internet kladionice kada odaberete Bankovni transfer kao sredstvo uplate. Ove informacije predate u vašoj banci pri uplati. Naravno potrebno je da na vašem deviznom računu imate dovoljan iznos koji namjeravate uplatiti. Kada službenik banke napravi bankovni transfer vama se sa vašeg deviznog računa skidaju sredstva i ta sredsva će biti za najviše 2-3 dana doznačena na račun internet kladionice i tada će te moći koristiti.

Paysafe kartice
Paysafe kartica je kartica koja se kupi kao i bon kartica za mobitel.. Trenutno se mogu kupiti samo u zemljama EU na kioscima, benzinskim pumpama, ali se mogu upotrebljavati iz bilo koje zemlje. Paysafe kartice podržavaju uglavnom sve online kladionice. Kada kupite paysafe kartice, otkrijete sakriveni pin od 16 znamenki koji će te upisati kod internet kladionice. Paysafe kartice postoje u vrijednostima od 10, 25, 50 ili 100 eura. Uplata je trenutna.


Western Union
Western Union Money Transfer je usluga primanja i slanja express doznaka putem američke kompanije Western Union koja omogućava najbrži način slanja novca diljem svijeta. Western Union je jedna od najstarijih svjetskih kompanija s tradicijom od 150 godina koja svoje usluge pruža u više od 185 zemalja, na više od 100.000 lokacija pa je to najveća mreža za prijenos novca na svijetu. . Njihova mjesta za uplate i isplate možete pronaći u bankama i poštama označene karakterističnim žuto-crnim logom. Ne treba vam nikakav bankovni račun, samo donesite iznos koji želite prebaciti. Dobiti će te plavi obrazac koji trebate popuniti, a potrebne informacije i objašnjenja kako popuniti dobiti će te na stranici internet kladionice kada odaberete Western Union kao način uplate.

Comments


bet-at-home.com


Ostavite vas komentar ovde


Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.