bet-at-home.com

Kako se kladiti online?

Prvi korak prilikom kladjenja preko Interneta jeste uplata novca na racun kladionice.Takodje, cesto je problem sto su vam sredstva zarobljena u jednoj kladionici, a vi ste nasli bolju kvotu u drugoj u kojoj nemate sredstava. Ovakvi problemi mogu se vrlo lako resiti koriscenjem MoneyBookersa – Skrilla MoneyBookers – Skrill je nastao kao sredstvo pre svega za americke igrace, nakon sto je u Americi internet kladjenje postalo protivzakonito. Kako se americke kreditne kartice nisu vise prihvatale na online kladionicama, morao je da se nadje nacin da i amerikanci zadovolje svoju nasusnu potrebu. Danas medjutim, MoneyBookers- Skrill se koristi ne samo za kladjenje, a godisnje se odradi transfera novca za nekoliko desetina milijardi dolara.Ovaj tekst napisan je davne 2007 god MoneyBookers je 2013 god promjenio ime u Skrill ali sve je u principu ostalo isto

Kako se registrovati?

Sam proces registracije je veoma jednostavan. Dovoljno je da posedujete e-mail adresu i da popunite jedan formular koji dobijate klikom na dugme Sign Up Now na naslovnoj strani. Pozeljno je da poznajete engleski ili neki drugi od jezika koje MoneyBookers ima u ponudi, a iskreno se nadamo da ce uskoro i nas jezik biti zastupljen na sajtu. Nakon registracije, svoj MoneyBookers koristite prostim prijavljivanjem na sistem koristeci svoju e-mail adresu i lozinku koju ste sami izabrali.

Uplata novca na MoneyBookers- Skrill

Da bi ste koristili nalog, potrebno je da na njemu imate nekih sredstava. Sredstva možete prebaciti bilo kreditnom karticom, bilo direktnim transferom novca preko banke, a možete iskoristiti i pomoc prijatelja tj. sredstva na vas racun moze prebaciti vas prijatelj koji vec ima racun kod njih. Najjednostavnija opcija je naravno kreditna kartica, a u tu svrhu mozete koristiti Visu Virtuon koju izdaje Raiffeisen banka (Kako do Vise Virtuon?). Kod prve uplate imacete malo vise peripetija, jer nije dovoljno da samo prebacite sredstva, vec morate i da verifikujete kreditnu karticu. U tu svrhu ,trebace vam skenirana licna karta, skenirane obe strane kreditne kartice (zamrljajte kontrolni broj iz bezbednosnih razlika prilikom slanja), kao i ukoliko vam budu trazili skeniran dokaz o poslednjoj transakciji preko racuna (prilikom uplate para na Visu Virtuon dobijate papir koji cuvate i skenirate). Na prvi pogled ovo deluje komplikovano, ali opet setite se da ovo radite samo sad, a ne prilikom uplate u svaku kladionicu. Ova skenirana dokumenta, saljete mailom njihovoj korisnickoj podrsci koja je najgori deo firme, tako da morate biti uporni i ekstremno dosadni kako bi posao zavrsili u kratkom roku. Na kraju ovog procesa, kad se verifikacija zavrsi, ostaje vam samo da prebacite novac sa kartice na MoneyBookers nalog.

Uplata novca u kladionicu

Kada imate novac na MoneyBookers-u – Skrillu i kada pazljivo odaberete kladionicu u koju zelite da prebacite novac, potrebno je da na sajtu kladionice odaberete kao nacin uplate Skrill prilikom registracije. Takodje, prilikom registracije je obavezno da se registrujete istom e-mail adresom koju koristite i na MoneyBookers-u jer u suprotnom ne mozete da prebacite novac. Kad kao nacin uplate izaberete MoneyBookers – Skrill, dobicete informaciju o tome na koju e-mail adresu treba da prebacite novac. Zatim, na MoneyBookersu kliknete na opciju Send money i popunite formular za slanje novca, a u polje To iskopirate e-mail adresu koju ste dobili na sajtu kladionice. Za zavrsetak procesa slanja, potrebno je da popunite kao datum rodjenja koji ste uneli pri registraciji koji predstavlja kontrolni podatak (zato pri registraciji unesite vas pravi datum rodjenja). Vrlo brzo nakon uplate, sredstva ce vam biti prebacena u kladionicu i mozete ih normalno koristiti.

Povlacenje novca iz kladionice na MoneyBookers

Nakon sto opljackate kladionicu dobrim opkladama potrebno je da sredstva povucete sa kladionice na MoneyBookers nalog. Ovaj proces je automatizovan kod vecine kladionica. Dovoljno je da na kladionici odete na opciju Withdrawal i ponovo izaberete opciju MoneyBookers, unesete zeljenu sumu i novac vam je nakon nekoliko minuta na MoneyBookers racunu, odakle sa njim mozete upravljati po svojoj volji, tj prebaciti ga u neku drugu kladionicu ili ga povuci na svoj racun u banci.

Podizanje novca sa MoneyBookers-a

Nakon sto je ceo proces zavrsen, uz malo srece, na racunu na MoneyBookers-u, imacete zeljenu kolicinu novca i potrebno je sad taj novac povuci na vas racun u banci. Prvo je neophodno da otvorite devizni racun u banci (recimo u Raiffeisen gde ste uzeli i Virtuonku) i da preuzmete instrukcije za uplate novca iz inostranstva. Na vasem racunu na MoneyBookersu imate opciju dodavanja bankovnog racuna, i te podatke unesete preko te opcije. Ovako unet racun morate da verifikujete. Verifikacija se obavlja isplatom iznosa od 15 evra na vas racun u banci koju trazite preko opcije Withdraw na MoneyBookers racunu. Da bi verifikovali racun, kad ova uplata stigne u vasu banku, potrebno je da trazite od sluzbenika banke da vam procita Verifying number koji su dobili uz uplatu. U pitanju je kod od 6 slova i brojeva npr AF3PU7. Ovako dobijen kod, unesete u polju za verifikaciju pre isplate i nakon toga mozete podizati skoro neogranicenu kolicinu novca (limit za podizanje stalno raste, a nakon prve isplate bice oko 3000 evra i prilikom svake sledece ce rasti). Novac sa MoneyBookers racuna u banku stize za 3 radna dana, a cena transakcije je 1.80 evra koje uzima MoneyBookers i 300 dinara ili 0.5% od uplacene sume koju kao proviziju uzima vasa banka.

Iako ceo proces mozda na prvi pogled izgleda komplikovano, uopste nije tako. Osim samog procesa verifikacije koji je ponekad stvarno dosadan, sve ostalo je krajnje jednostavno i brzo. Jedina negativna strana celog sistema je korisnicka podrska koja je stvarno losa.

Comments


bet-at-home.com


Ostavite vas komentar ovde


Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.