bet-at-home.com

Betfair exchange betting service

BetfairBetfair je online burza koeficijenata tj. exchange betting service. Glavna razlika u odnosu na druge kladionice leži u tome što se putem Betfaira ne kladite protiv kladionica već protiv drugih korisnika, normalno za stvaran novac. Mnogi ljudi žive od trgovanja koeficijenata putem Betfaira, te su mnoge prednosti koje exchange betting servisi pružaju. Betfair je najveći online exchange betting service koji broji nekoliko stotina tisuća članova, koji se svakim danom povečavaju, te se godišnje putem Betfair exchange betting servisa okrene nekoliko desetaka milijardi Eura godišnje.Betfair Vam omogućuje veće koeficijente za 10-20% u odnosu na zemaljske i online kladionice budući da koeficijente postavljaju drugi korisnici, te ih isto tako možete postaviti i Vi te biti kladionica (više o ovome u daljnjem tekstu). Betfair ne zarađuje ukoliko Vi izgubite okladu, već su oni samo servis koji povezuje sve korisnike, te im omogučuje da skapaju oklade za pojedine događaje na jednom mjestu. Betfair uzima proviziju od 5% na ukupni profit za pojedini događaj što je vrlo korektno, budući da sve zemaljske kladionice uzimaju 5% manipulativnih troškova na svaku uplatu, ovisno o tome dali dobili ili ne. Betfair Vam ne uzima 5% na ukupni dobitak tj. na uplatu + profit, već samo na onaj iznos koji ste zaradili na određenom događaju (ukoliko ste profitirali). Dakle ukoliko uplatite npr. 100eura na koeficijent 1,50, te pogodite Vaš dobitak iznosi 150eura, tj. profit je 50eura. Dakle u ovom slučaju Vaš profit, umanjen za iznos provizije, bi iznosio 47,50eura, te bi Vaš ukupni dobitak bio 147,50eura.Zahvaljujući načinu na koji funkcionira

Betfair je izuzetno pouzdan, te ne postoji mogućnost da bankrotira. Putem Betfaira najčešće možete igrati isključivo singlove tj. solo uplate (1 par), međutim također u ponudi imaju i kombinatore tj. listiće sa nekoliko parova na sebi. Betfair Vam omogućuje live klađenje na gotovo sve događaje koje ima u ponudi do posljednje sekunde, tako da možete nuditi ili uzimati koeficijente ovisno od raspleta na terenu. Također, osim osnovne ponude, Betfair nudi mogućnost klađenja na dodatne razrade na svaku utakmicu, pa je čest slučaj da uz osnovnu ponudu možete odabrati još 30ak razrada iste utakmice.Betfair također daje bonus za sve nove članove u iznosu od 20 funti tj. oko 30eura. Bonus dobivate jedino ukoliko prilikom ili nakon registracije u polje “referal and earn code” unesete kod (još jednom napominjem da ukoliko polje referal and earn code ostavite prazno gubite pravo na bonus!).
Registracija je vrlo jednostavna te traje svega nekoliko minuta, odaberite “Register”, te ispravno unesite svoje podatke (preporuka je da kao valutu odaberete Eure). Nakon što kreirate svoj korisnički račun, koji je besplatan te Vas kao takav ne obvezuje na nikakve daljnje akcije (ukoliko Vi to ne želite), te unesete “referal and earn code” koji Vam omogućava bonus jedino što Vas dijeli od klađenja putem, Betfaira jest depozit(uplata) novca. Novac možete dostaviti na svoj Betfair račun na više načina: putem kreditnih ili debitnih kartica (ostvarujete pravo na bonus prilikom prve uplate, Moneybookersom -Skrill, PayPalom, Nettelerom, ClickAndBuy, bankovnim transferima.Pravo na ostvarivanje bonusa ostvarujete jedino ukoliko kao prvi način uplate koristite kreditnu ili debitnu karticu, pa pokušajte koristiti ovaj način uplate, makar kao prvu uplatu nakon registracije kako biste ostvarili pravo na bonus. Nakon što ste se registrirali, upisali referal and earn code, te uplatili novac putem debitne ili kreditne kartice bonus u iznosu od 20funti u protuvrijednosti valute koju ste odabrali (dakle 30ak eura) biti će pridodani Vašem računu nakon što sklopite nekoliko oklada, tj. nakon što skupite 50 Betfair bodova (bodove skupljate sa svakom uplatom, te je potrebno svega nekoliko uplata (20funti) da bi skupili 50 bodova, što ćete skupiti sa sredstvima koje ste uplatili kao prvi depozit). Također ćete uz bonus od 30ak eura, nakon tri mjeseca od registracije dobiti bonus baziran na Vašoj kladioničarskoj aktivnosti u posljednja 3 mjeseca (bonus će također biti automatski pridodan na Vaš kladioničarski račun).

Comments


bet-at-home.com


Ostavite vas komentar ovde


Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.