bet-at-home.com

Bet-at-home online kladionica

Bet-at-homeKompanija bet-at-home.com jest ovlaštena kladionička kompanija s uredima u Austriji i na Malti. Kompanija je utemeljena 1999. u Welsu u Austriji. Od svojega osnutka kompanija bet-at-home.com ima veliki postotak rasta. Više od 800.000 kladitelja registriranih u bet-at-home.com do sada omogućuju da godišnji promet bude sve veći a ponuda sve raznovrsnija.
Od svojega osnutka kompanija bet-at-home.com nudi mogućnost sportskih klađenja i klađenja kao način života (life-style).Ponuda se također proširila na trke pasa , online-casino i online-poker. Osim toga kompanija vodi inovativnu politiku radi proširenja ponude u budućnosti.U internetskom casinu ne nude se samo uobičajene igre na stolu nego i različite igre sa kartama i videopoker. Širok spektar automata za igre na sreću također omugućava zabavu svima. Zaronite jednostavno u čarobni svijet najpopularniji kartaških igara: sedam različitih poker varijanti i duce turnira stoje Vam na raspolaganju od 0.00 do 24.00 sata.
Kompanija bet-at-home.com do sada je u mnogim prigodama dobila priznanje za pružanje odgovorne i brze usluge pri klađenju. Oklade se obračunavaju čim se igra završi, a na upite odaslane elektroničkom poštom višejezični stručni tim odgovara u najkraćem roku.
Vaša sigurnost kompaniji bet-at-home.com je najvažnija. Profesionalna i sigurnosna IT-rješenja pružaju najveću moguću zaštitu. Koristimo se provjerenim sigurnosnim sustavom SSL s 128-bitnom enkripcijom RSA. Ni jedan od vaših podataka neće biti povjeren trećoj stranci Stranica je prevedena na hrvatski, slovenski i srpski jezik.Više od 1,100.000 kladitelja registriranih u bet-at-home do sada omogućuju da godišnji promet bude sve veći a ponuda sve raznovrsnija. Bonus Bet-At-Home – 100% bonus na prvu uplatu Bet-At-Home svim novim korisnicima daje 50% bonus na prvu uplatu. Bonus je sve do 100 EUR i da bi ga dobili potrebno je prilikom uplate upisati Bonus code: FIRST i vaša uplata će se odmah udvostručiti Otvaranje računa: Otvaranje računa kod bet-at-home kladionice je dosta jednostavno. Da biste otvorili račun, kliknite u meniju na “Otvorite račun” i popunite registracijski formular. Vaši ulazni podaci, broj kladiteljskog računa i PIN kod bit će odmah poslani e-poštom. Ne možete sami izabrati pin i broj kladiteljskog računa već vam oni stignu e-mailom. Nakon toga se možete ulogirati na svoj kladiteljski račun.Uplate i Isplate: Bet-at-home ograničava minimalni depozit na 10 eura, postoji mnoštvo opcija za prijenos novca prilikom uplate i isplate. Pojedini su Kreditne kartice (Visa, Mastercard, Diners) Bankovna uplata i naravno Moneybookers. Najbolji način za isplatu i uplatu je Moneybookers. Na račun će te najbrže uplatiti Moneybookersom (odmah). . .bet-at-home.com

Comments


bet-at-home.com


Ostavite vas komentar ovde


Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.