bet-at-home.com

10Bet internet kladionica

10Bet kladionica10Bet je osnovan 2003 godine i od tada je 10bet narastao i postao jedna od vodećih i najomiljenijih internet kladionica sa najboljim koeficijentima i uslugom za cijelu populaciju kladitelja u svijetu.10Bet danas je jedna od boljih svjetskih kladionica, koja svoje usluge nudi i na hrvatskom jeziku. Klađenje sa 10betom is neoporezivo bez obzira iz kojeg dijela svijeta se kladite. 10bet je potpuno licencirana i ozakonjena u U.K. Uplata: Načini uplate: Kreditne kartice (Visa ili MasterCard) Debitne kartice (Visa Electron) Uplata čekom Bankovna uplata Moneybookers Western Union Neteller Click2Pay Minimalna uplata je 25 €, dok minimalni ulog iznosi1 €. Na račun ćete najbrže uplatiti kreditnom karticom (nekoliko minuta) i Moneybookersom (odmah). Preporuka je da novac uplaćujete radnim danom jer će vam brže biti uplaćen na račun. Kada novac uplaćujete Moneybookersom na računu će vam biti isti trenutak i odmah se možete kladiti! Live klađenje: Kod 10bet kladionice ponuda događaja i utakmica na koje se možete kladiti uživo je velika. Ukoliko ste ljubitelj klađenja uživo 10bet kladionica će vam svakodnevno ponuditi veliki broj utakmica na koje se možete kladiti do samoga kraja. Ovako velika live ponuda izdvaja 10bet kladionicu od ostalih. Privatnost i sigurnost: 10Bet nikad neće otkriti niti jednu informaciju o klijentu bilo kojoj trećoj strani pod nikakvim uvjetima te neće zamijeniti mailing listu sa nijednom drugom kompanijom. Koristi moderne sigurnosne linkove (SSL) na svim web stranicama koje koriste vaše privatne informacije te također najnovije i najučinkovitije vatrozidove na svim serverima.Sve ovo skupa čini jednu veliku sigurnu cjelinu a sve zbog očuvanja vaše privatnosti i održanja visokog nivoa sigurnosti. Zbog povećanja klijentove sigurnosti 10Bet je povezana sa IBAS-om (neovisnom arbitražom za klađenje) i prihvaća sve njene odluke koje možda nisu donešene na njihovo zadovoljstvo. Isplata: Načini Isplate: Kreditne kartice (Visa i Mastercard) Debitne kartice (Visa Electron) Moneybookers Bankovna isplata Western Union Neteller Click2Pay Isplata se vrši na vrlo jednostavan način. Dovoljno je samo da odaberete kojim načinom želite isplatiti novac i za sve ostalo brine se kladionica. Prilikom isplate nema provizije niti dodatnih troškova.
Sportsko internet klađenje
Iskusite više od 6000 događaja uživo svakog mjeseca, sa ogromnim spektrom sportova uključujući nogomet, teniske turnire, košarku, hokej, rukomet, golf i još mnogo toga. Kladite se prije utakmice ili uživo tokom utakmice, s desetke različitih vrsta oklada dostupnih PLUS: imamo više živog nogometnog klađenja od bilo koje druge kladionice. Kladite se sada uživo na 30 različitih nogometnih scena, s najboljim igračkim koeficijentima u Premier Ligi, Seriji A, La Ligi i Ligi prvaka te Euru 2012.

.Poseti 10Bet internet kladionica

Comments


bet-at-home.com


Ostavite vas komentar ovde


Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.