Bwin poker

Bwin Poker Bwin Poker je deo bwin Interactive Entertainment AG-a i radi sa dozvolama koje su izdate u Kahnawake-u (Kanada), Nemačkoj, Italiji, Gibraltaru, Argentini, Meksiku i Austriji. Bwin Interactive igračima nudi (preko partnerskih kompanija) kompletno sportsko klađenje, online poker, igre veštine, soft games i kazino gaming opcije. Uz to, bwin nudi još i audio i video streaming najboljih sportskih dešavanja. Sve ove opcije omogućene su preko digitalne distribucije kanala kao što je internet i kao što je mobilni telefon. OnGame Network je domaćin bwin Poker-a. To je jedna od vodećih online poker client mreža u industriji. OnGame serveri su smešteni u Kahnawake-u, Kanada a sedišta su u Beču, Austrija. U periodu kada je ovo pisano, bilo je nešto više od 6000 igrača za stolovima. Promet igrača u globalu dostiže cifru od 8000 igrača u nekom 24-časovnom periodu i kao što je slučaj u svim većim online poker kladionicama, igrači na bwin-u obično se okupljaju oko No Limit Texas Holdem stolova. Bwin PokerAkcija se moze naći i za Stud, Omaha i Draw stolovima, mada su igrači tu u znatno manjem broju. U globalu, ako su igrači željni takmičenja za Texas Holdem stolovima, neće imati nikakve poteškoce u pronalaženju onog nivoa limita koji njima odgovara. Zahvaljujući OnGame mreži, tu je jasan i lepo dizajniran lobby. Tab u pretraživanju olakšava izbor igre, sto i limit, a opis stola/turnira sa desne strane lobby-a je vrlo iscrpan i uključuje statističke podatke kao što je broj igrača po flopu, prosečna veličina pota i koliko deljenja se odigra po satu. Lobby chat box omogućava igračima da komuniciraju međusobno dok traže ili čekaju na svoj sto.
Što se tiče samih stolova, detalji aktuelnog deljenja su prikazani ispod community karata, što znači da igrači mogu da prate koliko jaku ruku imaju u datom momentu, vrlo lako i brzo. Hot keys i check boxes još više pomažu da se ubrza tok igre. Informacija o trenutnoj sumi u potu uvek je dobrodošla, ali nekad ju je teško videti. Igre brzo napreduju i ne mogu da se usporavaju zbog detaljnih animacija koje oduzimaju dosta vremena. Karakteristika koja prikazuje trenutnu igru omogućava igu na bilo kom računaru – bio to Apple, Linux ili Windows.
Kao što je već bilo govora, bwin Poker funkcioniše preko OnGame mreže i zbog toga igrači mogu da iskoriste različite korisne, tj. pozitivne strane. U njih spadaju:
Quick Seating Jednostavno odaberite tip igre, limit i ulog i prepustite sifrveru da vas automatski smesti.Private Tables – Izravnajte račune, ili još bolje – prosto organizujte personal kućnu igru - online!Multi Table – Igrači mogu da se takmiče na do 12 stolova istovremeno.
Player Notes – Obeleži svoje protivnike, sitnu ribu, ajkule i sve između.
Real-Time Odds – Idi all-in i stekni priliku da pobedis – u stvarnosti!
Statistics – Mozeš imati uvid u detaljnu istoriju svake ruke, što ti može obezbediti statističku oštrinu.Sveobuhvatni FAQ igrači mogu naći online, kao i brojeve telefona i faksa za eventualna dodatna pitanja. Online imejl kontakt je takođe moguć, u slučaju da igrači naiđu na određene probleme koji se ne rešavaju odmah uz pomoć online FAQ. Korisnički servis odgovara vrlo profesionalno, koncizno i ažurno.

Poseti Bwin Poker stranicu 

Download Bwin Poker

Comments

Ostavite vas komentar ovde

Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.