Betfair poker

Betfair PokerBetfair je već odavno na sceni u svetu kladionica i uživa visoku reputaciju. Poker igraonicu su lansirali 2004. godine i do danas su postali jedan najvećih igraonica u evropi zahvaljujući zaista velikom broju vernih igrača.

Betfair je već odavno na sceni u svetu kladionica i uživa visoku reputaciju. Poker igraonicu su lansirali 2004. godine i do danas su postali jedan od najvećih igraonica u evropi zahvaljujući zaista velikom broju vernih igrača.

Betfair Poker je lansirao svoj software u oktobru 2006. Možeš očekivati otp. 2000 igrača u vreme najvećeg prometa,tako da nećeš imati problem sa pronalaženjem prave igre za tebe na Betfairu.Betfair Poker

Veoma prijatna plava boja čini ovu igraonicu atraktivnom za igranje. Navigacija preko igraonice je veoma jednostavna , tako da većini igrača ni celodnevno igranje neće zamarati oči previše. Cashier je odlično urađen i veoma se lako koristi , naročito ako si exchange korisnik Betfaira. Sveukupno , Betfair je jedan od najboljih igraonica u Velikoj Britaniji što se tiče kvaliteta odigravanja.

Betfair Poker je lansirao svoj software u oktobru 2006. Možeš očekivati otp. 2000 igrača u vreme najvećeg prometa,tako da nećeš imati problem sa pronalaženjem prave igre za tebe na Betfairu.Veoma prijatna plava boja čini ovu igraonicu atraktivnom za igranje. Navigacija preko igraonice je veoma jednostavna , tako da većini igrača ni celodnevno igranje neće zamarati oči previše. Cashier je odlično urađen i veoma se lako koristi , naročito ako si exchange korisnik Betfaira. Sveukupno , Betfair je jedan od najboljih igraonica u Velikoj Britaniji što se tiče kvaliteta odigravanja.Betfair Poker bonus kod: Koristi naš link. Registruj se na Betfair Poker i dobićeš specijalni bonus na prvi depozit do $150. Minimalan depozit je $20 i igrači dobijaju bonus po $10 za svakih 400 Betfair Poker Poena koje zarade. Bonus se realizuje nedeljno po $10 i igrači imaju 60 dana da očiste bonus. 1 Betfair Poker Poen se dobija za svakih $0.10 rake-a i/ili turnir fee-a.


Poseti Betfair Poker stranicu
Download Betfair Poker

Comments

Ostavite vas komentar ovde

Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.